Revoluția nu se poate termina niciodată


OBEY

Public aici pentru că articolul mi-a fost șters de către Facebook. Acum, că Trump a fost interzis de pe toate platformele digitale, am scăpat definitiv de rasismul și sexismul din lume. Odată cu el au dispărut și mii de conturi ale unor conservatori, unii inclusiv din congresul american.

Canalele de Youtube ale liberalilor clasici, ale celor de centru-stânga și ale conservatorilor s-au dus peste noapte, de la sute de mii de vizualizări, la câteva mii și pacea a coborât din nou pe Pământ. CNN a reușit să recupereze câteva procente din audiența dezastruoasă pentru că e împins de algoritm ca sursă cu autoritate, iar progresiștii au în sfârșit liniștea pe care și-o doreau pentru a clădi pacea și viitorul luminos la care râvneau încă de pe vremea când dădeau foc la magazine și atacau trecători pe stradă. Am scăpat. După patru ani de otravă și ură la adresa tuturor celor care nu-i plăceau pe Hilary și Joe, în sfârșit am scăpat.

După patru ani în care oricine nu era de acord cu copiii mutilați sexual, cu segregarea rasială, cu monopolurile și cu bombele fragmentabile aruncate peste musulmani era catalogat ca rasist și ”supremațist alb”, începem să ne revenim. Gașca celui mai mare criminal de război al secolului 21 este din nou la putere peste Jandarmul lumii, iar pacea va veni acușica. Adjunctul omului care a închis și a deportat de trei ori mai mulți imigranți decât Trump este președinte. Vicepreședintele omului cu cele mai multe asasinate cu dronă este din nou stăpân cu ajutorul unui aparat de propagandă cum nu s-a mai văzut în istorie.

Opt oameni din Statele Unite dețin mai multă avere decât patru miliarde de locuitori și, împreună, dețin toată infrastructura digitală de informații a SUA, de la servere, centre de date, platforme și până la televiziuni. N-am scăpat în schimb de comparațiile între Trump și Hitler, între conservatori și naziști. La ideologi, revoluția nu se poate termina niciodată. Niciodată nu-i suficient progres. Repetenții școlii ajutătoare de jurnalism cu nevoi speciale insistă să ne atragă atenția că Hitler. Hitler pentru că Hitler!!! Dacă Hitler???

Informația și opinia trebuie să rămână sub controlul oligarhilor și al presei mainstream pentru că Hitler. Dacă nu, Hitler!!! ”Tu ești de stânga, Dane! De ce te interesează?” – În primul rând, Trump nu-i suficient de deștept ca să Hitler, nici cu transplant de creier. În al doilea rând, marea diferență între Trump și Hitler (trecând peste milioanele de morți diferență) este că, spre deosebire de Hitler, Trump a fost tot timpul detestat de elita intelectuală și de presa mainstream.

La vremea respectivă, circa 1938, presa mainstream și intelectualitatea găsea de cuviință să-l declare pe Hitler omul anului și salvatorul Germaniei. Vestul luminat, dominat de elita britanică și americană, avea schimburi culturale cu Germania nazistă, organizații de sprijin economic și cultural, simpatizanți activi în politicile locale. Nazismul era considerat nu numai compatibil cu valorile vestice, dar chiar dezirabil în contextul tulbure de după primul război mondial. Hitler a fost nominalizat de către elită la premiul Nobel pentru pace.

După câțiva ani, venea rândul lui Stalin să fie omul anului și cel mai mișto dintre pământeni. Presa mainstream și elita duduiau de dragoste pentru salvatorul Europei – Josif Stalin. Atât Churchill, presa britanică, cât și presa americană îl porecliseră Good Old Uncle Joe. Bătrânul uncheș s-a dovedit a fi, ca și Hitler, tot un călău și-un torționar. Apoi a sosit momentul lui Ceaușescu să devină Rebelul din Est, în ochii presei americane. S-a plimbat eroul cu trăsura familiei regale, în aplauzele elitei britanice, s-a pupat cu Nixon la Casa Albă și toată lumea a fost fericită că Rebelul le-a dat rușilor peste nas.

Vin și eu și vă întreb. Sunteți siguri că elita, magnații și presa mainstream sunt autoritățile care trebuie să decidă cine merită ascultat? Sunteți siguri că ăștia sunt în măsură să decidă cine va fi omul anului? N-ar fi o problemă, dar intelectualii, fulgii de nea fără gluten și copiii de magnați nu sunt obligați să pună mâna pe arme ca să trântească câte un om al anului atunci când îi ajunge elitei cuțitul la os. Tot la noi și la copiii de plebei apelează. Trimiteți tot pulimea la oaste după ce o faceți rasistă și privilegiată.

source: articol de Dan Pavel [ https://estebine.ro/revolutia-nu-se-poate-termina-niciodata/ ]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s